Kontakt boks

Har du spørgsmål, så kontakt mig gerne.

 

Ring 9732 3235 Send en mail

Konfirmationskjoler 2018

Stort udvalg af 2018-konfirmationskjoler i butikken. Vi har også godt tilbud på kjoler fra tidligere år, der hænger i butikken.

At blive konfirmeret er en stor dag som både konfirmanden og konfirmandens forældre ser frem til. Konfirmationsfesten er din første store fest, siden du blev døbt. Da du blev døbt, havde du hvid kjole på, og de fleste piger vælger stadig en rigtig konfirmationskjole frem for eksempelvis en sommerkjole. Det forstår man godt, for konfirmationen er en vigtig og højtidelig dag for de fleste unge mennesker. Og til en særlig dag hører en særlig kjole – en rigtig konfirmationskjole med andre ord.

Brud Fest og Sy har et bredt udvalg af konfirmationskjoler fra danske designere/leverandører (det er dog ikke alle de viste kjole jeg har i butikken). Se dig omkring på vores hjemmeside og se de mange flotte kjoler.

Der er rigtig mange spørgsmål, som dukker op både hos konfirmanden og hendes forældre omkring valg af kjole. Jeg lægger meget vægt på, at der er tid og ro til at kunne give svar på de spørgsmål, der måtte være.

Mange forældre synes det er tidlig at kjolen skal købes, da konfirmanden er i en alder, hvor der sker mange forandringer. Og det at tage højde for at kjolen også kan passe på den store dag, er noget af det jeg lægger stor vægt på at rådgive om.

Mine dygtige skræddere i systuen er også klar til at rette konfirmationskjolen til, så den sidder helt perfekt på den store dag.

Nærvær - Tryghed - Service - Kvalitet

Vi har i de sidste 10 år også haft egen systue, hvor vi har udført syarbejde for private og butikker.
Siden 2004 har vi også solgt brude-, fest- og konfirmationskjoler og har således stor erfaring i rådgivning og vejledning af kunderne om valg af kjolen til den store fest. Vi sætter en ære i at give kunderne den allerbedste betjening, så den store dag kan blive en oplevelse for livet. 

Læs mere om os