Kopi af Kontakt boks

Har du spørgsmål, så kontakt mig gerne.

 

Ring 9732 3235 Send en mail

Tilretning af brudekjole, festkjole eller konfirmationskjole

Brud Fest og Sy har egen systue, hvilket betyder at vi sørger for at din brudekjole, festkjole eller konfirmationskjole sidder helt perfekt på selve dagen.

Tilretning af kjolen foregår typisk 3-4 uger før du skal bruge den, hvor du igen kommer i butikken for prøvning/tilretning af din kjole. Her er det vigtigt, at du har de sko, du skal have på med, og ligeledes BH, hvis du skal have BH på.

Er det en brudekjole der skal rettes til, finder vi i fælleskab ud af, hvilket størrelse/type skørt du evt. skal have på. Her er det ligeledes vigtigt, at du har besluttet dig for hvilken BH du skal have på.

Vi vil så tilrette din kjole, som du kan hente 1-2 uger før du skal bruge kjolen afhængig af, hvad der passer dig bedst.

Ved afhentning af din kjole prøver du den, så vi er sikker på at alt er, som det skal være. Vi har forinden presset / dampet din kjole op, så den er klar til din store dag/fest.

Nærvær - Tryghed - Service - Kvalitet

Vi har i de sidste 10 år også haft egen systue, hvor vi har udført syarbejde for private og butikker.
Siden 2004 har vi også solgt brude-, fest- og konfirmationskjoler og har således stor erfaring i rådgivning og vejledning af kunderne om valg af kjolen til den store fest. Vi sætter en ære i at give kunderne den allerbedste betjening, så den store dag kan blive en oplevelse for livet. 

Læs mere om os