Kontakt boks

Har du spørgsmål, så kontakt mig gerne.

 

Ring 9732 3235 Send en mail

Tidsbestilling til fremvisning og prøvning af brudekjoler.

For at vi kan give dig den optimale betjening vil vi gerne, at du bestiller tid til fremvisning og prøvning af brudekjoler. Vi afsætter op til 2 timer, hvor vi sammen i ro og mag kan drøfte dine ønsker og foventninger til kjolen til dit livs store dag. 

Du er selvfølgelig også velkommen til at komme i vores åbningstid mandag - torsdag fra kl. 13 - 17,30 for at se butikkens udvalg i brudekjoler. Her vil vi så sammen kunne finde et tidspunkt, hvor du kan prøve brudekjoler i ro og mag.

Er du konfirmand, er I ligeledes velkommen til at bestille tid til prøvning - dette for at give ro og tid til prøvning.

Fra uge 42 og frem til uge 7 næste år vil der være mulighed for tidsbestilling til prøvning af konfirmationskjoler tirsdag og torsdag aftner fra kl. 18 - 20. Her afsættes 1 time, hvor du og din familie kan prøve forskellige konfirmationskjoler i rolige omgivelser. BESTIL TID PÅ tlf. 23430618 eller pr. mail.

 

.

 

Nærvær - Tryghed - Service - Kvalitet

Vi har i de sidste 10 år også haft egen systue, hvor vi har udført syarbejde for private og butikker.
Siden 2004 har vi også solgt brude-, fest- og konfirmationskjoler og har således stor erfaring i rådgivning og vejledning af kunderne om valg af kjolen til den store fest. Vi sætter en ære i at give kunderne den allerbedste betjening, så den store dag kan blive en oplevelse for livet. 

Læs mere om os