Kontakt boks

Har du spørgsmål, så kontakt mig gerne.

 

Ring 9732 3235 Send en mail

Tidsbestilling til fremvisning og prøvning af brudekjoler eller konfirmationskjoler

For at vi kan give dig den optimale betjening vil vi gerne, at du bestiller tid til fremvisning og prøvning af brudekjoler. Vi afsætter op til 2 timer, hvor vi sammen i ro og mag kan drøfte dine ønsker og foventninger til kjolen til dit livs store dag. 

Du er selvfølgelig også velkommen til at komme i vores åbningstid mandag - torsdag fra kl. 13 - 17,30, men her kan vi ikke garantere den samme ro og tid til prøvning af brudekjoler uforstyrret.

Jer der skal købe festkjoler eller konfirmationskjoler, er ligeledes velkommen til at bestille tid uden for vores normale åbningstider til prøvning - dette for at give ro og tid til prøvning.

Vi er meget fleksible med tidspunkt for prøvning, så send dit ønske til tidspunkt pr. mail, og du vil høre fra os snarest. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 9732 3235. 

 

.

 

Nærvær - Tryghed - Service - Kvalitet

Vi har i de sidste 10 år også haft egen systue, hvor vi har udført syarbejde for private og butikker.
Siden 2004 har vi også solgt brude-, fest- og konfirmationskjoler og har således stor erfaring i rådgivning og vejledning af kunderne om valg af kjolen til den store fest. Vi sætter en ære i at give kunderne den allerbedste betjening, så den store dag kan blive en oplevelse for livet. 

Læs mere om os