Kontakt boks

Har du spørgsmål, så kontakt mig gerne.

 

Ring 9732 3235 Send en mail

Brudekjoler fra Cosmobella, Orea Sposa, Victoria Kay, Party-Line, KRIS by Norway og Allure Bridal.

Vi har et stort udvalg i brudekjoler fra danske og europæiske leverandører - prismæssig fra 2.900 kr. - 11.000 kr.

Når drømmekjolen skal findes, er der mange overvejelser der skal gøres. Hos Brud Fest og Sy er vi behjælpelig med at give råd og vejledning til dig, så du får den kjole som du har drømt om til dit bryllup. Vi har også systue, som sikrer at din brudekjole også sidder som den skal på den store dag.

For at kunne give den bedste service vil vi gerne, at du bestiller tid til prøvning af brudekjoler. Vi afsætter 1 ½ time, afhængig af om du tidligere har prøvet brudekjoler, så du har en ide om, hvilken model og stilart du skal have til din store dag.

Det er en god ide at komme ud og prøve brudekjoler i god tid, idet der kan være op til 14 ugers leveringstid på brudekjoler, hvis vi ikke har den rigtige størrelse i butikken.

Prismæssigt har vi brudekjoler fra 2.900 kr. og op til 11.000 kr. Vi har dog flest brudekjoler i prisklassen 4.000 - 7.000 kr.  Der er også mange flotte brudekjoler i vores OUTLET-afdeling til 1.000 kr., 1.500 og2.500 kr. uanset førpris.

Ved at klikke på billederne nedenfor, kommer du videre til brudekjoler fra de forskellige leverandører. Billeder af de nye 2020 brudekjoler kommer snart.

Nærvær - Tryghed - Service - Kvalitet

Vi har i de sidste 10 år også haft egen systue, hvor vi har udført syarbejde for private og butikker.
Siden 2004 har vi også solgt brude-, fest- og konfirmationskjoler og har således stor erfaring i rådgivning og vejledning af kunderne om valg af kjolen til den store fest. Vi sætter en ære i at give kunderne den allerbedste betjening, så den store dag kan blive en oplevelse for livet. 

Læs mere om os